Professionele praktijk websites.

Voor zorgverleners, praktijken en zorgcentra.

Praktijk websites voor zorgverleners, praktijken gezondheidscentra

Wil je de website van je praktijk of centrum vernieuwen? Of start je een nieuwe praktijk en heb een website nodig? Wij bouwen professionele en gebruiksvriendelijke websites voor zorgverleners, praktijken en zorgcentra. Met ruim 10 jaar ervaring in de zorg begrijpen we je als geen ander en weten we voor welke digitale uitdagingen je staat. Ontdek hieronder wat Ask Dave voor jou website project kan betekenen! 

Over onze praktijk websites...

Project Methode Van Dixhoorn - praktijk website op maat

Website volledig op maat gemaakt.

Alle websites worden gebouwd op het WordPress-systeem en worden helemaal ‘custom-made’. Dus geen templates waarbij je alleen wat kleuren kan aanpassen. De website wordt gemaakt op basis van jouw specifieke wensen en behoeften en die van jouw praktijk of gezondheidscentrum. Je hebt de vrije hand in het design en de opbouw van de website. Uiteraard krijg je hierin advies van ons. Zo krijg je een 100% uniek website!

Eenvoudig in onderhoud.

Het onderhoud van de website is erg eenvoudig. Zo onderhoud je de website zelf en kan je deze op elk moment van de dag updaten. Na oplevering leg ik je uit hoe dit precies werkt en kan je zelf aan de slag.

Wil je liever dat ik het onderhoud voor je doe? Ook geen probleem, dan maken we daar samen afspraken over.

Zorg praktijk websites eenvoudig in onderhoud
Zorgwebsites toegankelik voor iedereen

Toegankelijk voor iedereen.

Ongeveer 25% van alle Nederlanders heeft een vorm van functiebeperking. Dit kan o.a. een auditieve, visuele of spraakbeperking zijn. Om onze websites toegankelijk te maken houden we bij de bouw technisch rekening met de WCAG-richtlijnen. Daarnaast worden alle websites voorzien van aanvullende functies die de toegankelijkheid verbeteren. Denk hierbij aan instellen van grijswaarden, hoger contrast en grotere lettertypes. Tot slot is het mogelijk om vertaalfuncties in te bouwen, voor mensen die de Nederlandse taal niet (voldoende) machtig zijn.

Klantvriendelijk, vindbaar en tijdbesparend.

Bij het ontwerpen en de bouw staan de vindbaarheid en klantvriendelijkheid van jouw website centraal. Technisch zorgen we ervoor dat alles perfect is ingericht om de website te laten ranken in de zoekmachines van o.a. Google en Bing.

Daarnaast ontwerpen we de website zo dat bezoekers snel de juiste informatie weten te vinden. Dit zorgt voor een optimale klantervaring én vermindert het aantal telefoontjes naar de praktijk. Zo hou jij (en je assistenten) meer tijd over voor wat echt belangrijk is: zorg leveren.

Klantvriendelijk, vindbaar en tijdsbesparende praktijk websites voor de zorg
Praktijk website koppelen met patient portalen

Koppelingen met patiënt portalen en digitale tools.

Onze websites ondersteunen de meeste koppelingen met patiënt portalen en digitale tools. Portalen als MijnGezondheid.net of UwZorgOnline zijn zonder problemen aan de website te koppelen. Ook andere digitale tools voor afspraken oefenprogramma's zijn bijna altijd in de website te integreren.

Responsive: werkt perfect op alle apparaten.

Gemiddeld zien we dat ongeveer 55% (soms zelfs meer) van de websitebezoekers in de zorg via mobiel komt. Daarom bouwen wij websites ‘responsive’, oftewel die goed werken op grote én kleine schermen. Ook Google houdt hier rekening mee met de ranking in zoekresultaten. Zo zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website altijd goed werkt en goed gevonden wordt.

Project GC Lombok - online marketing zorg

Waarom met ons samenwerken?

Ontzorgd van A tot Z

We begeleiden het hele website traject. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met huisstijl, logo's, teksten en beeldmateriaal.

Wij spreken jouw taal

We staan niet verbaasd te kijken als je hebt over wmo, triage, eerste lijn of GLI. Zo begrijpen we elkaar snel.

Snel online met je website

We hebben korte lijntjes met elkaar zodat we snel kunnen schakelen en live kunnen.

Ruim 10 jaar ervaring

Vertrouw op onze ruime ervaring in zorg en welzijn bij het oplossen van jouw digitale uitdagingen.

Één contactpersoon

Je hebt altijd dezelfde contactpersoon. Zowel voor, tijdens als na het project. Lekker makkelijk toch?

Recente projecten.

Nieuwe website GC Lombok

Voor Stichting Gezondheidscentrum Lombok kreeg ik de kans om hun website een opfrisbeurt te geven. De website was nogal verouderd en miste aantrekkingskracht.

Ferring staat voor de uitdaging om te verder te digitaliseren in een ietwat conservatieve branche. Zij hadden onder andere hulp nodig bij het vernieuwen van hun website en de implementatie van e-mailmarketing.

Meer weten?

Heb je een vraag, wil je meer weten of ontvang je graag een offerte? Neem gerust contact met me op. Bel, app of stuur me een mail. Tot snel!

 

Alle voordelen in één oogopslag.

Website op maat gemaakt

Eenvoudig in onderhoud

Toegankelijk voor iedereen

Klantvriendelijk, vindbaar en tijdbesparend

Koppelingen met patiënt portalen 

Werkt perfect op alle apparaten

Ontzorgd van A tot Z

We bouwen niet alleen websites, maar kunnen je ook helpen met teksten of beeldmateriaal.

Wij spreken jouw taal

We kennen de zorg en staan niet verbaasd te kijken als je hebt over Wmo, triage, zorgprogramma’s, eerste lijn of GLI.

Snel online met je website

Tijdens het hele project en daarna is Dave altijd je aanspreekpunt.